۶۵۴۰۱۰۳۶-۶۵۴۰۱۰۳۵
تاریخ آگهی: ۱۳۹۷/۰۸/۳۰
تعداد بازدید: ۷۰۴۰
کوتاه درباره این باغ ویلا در شهریار : ۶۴۰ متر باغ ویلا در قشلاق به فروش میرسد
قیمت: ۷۵۰ میلیون تومان
متراژ زمین: ۶۴۰ متر
وضعیت سند : وکالت از سند مادر
نوع معامله: فروش
گروه ملک: باغ ویلا
متراژ زمین: ۶۴۰ متر مربع
محوطه سازی دارد
نورپردازی دارد
استخر دارد
آب دارد
برق دارد
640 متر باغ ویلا با تمامی امکانات رفاهی در مجموعه ای زیبا با نگهبانی 24 ساعته، 100 متر بنای نوساز به صورت دو خواب و مبله ، انشعابات قانونی آب ، برق و گاز ، انواع درختان میوه و درختان تزیینی ، محوطه سازی و نورپردازی مدرن ، استخر با تاسیسات کامل و قفسهای نگهداری حیوانات از امکانات این باغ ویلا میباشد.
برای اطلاع بیشتر از این باغ ویلا و ویلاهای مشابه با مشاورین اندیش ملک تماس حاصل فرمایید .
طاهری 09121613228
تعداد اتاق : ۱
تعداد طبقات : ۱
نام کارشناس اختصاصی این ملک : محمد قربانی
تلفن: ۰۹۱۲۱۰۷۷۶۳۴
ایمیل: info[at]andishmelk[dot]com
محل ملک: شهریار
باغ ویلا ۱۵۰۰متری به همراه گلخانه برای پرورش کاکتوس در منطقه ویلادشت شهریار با خاک حاصل خیز و یک بنا ۱۲۰ متری اصلی و یک بنا ۴۰ متری سرایداری به فروش میرسد .
قیمت: تماس بگیرید
محل ملک: صفادشت
باغ ویلا ۱۰.۰۰۰ متری دارای ۱۰۰ متر بنا با امکانات شهری قانونی به همراه چاه آب اختصاصی با مجوز ودرختان مثمر خوب در صفادشت شهریار به فروش میرسد .
قیمت: ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون
محل ملک: کردزار
باغ ویلای ۲۲۸۰ متری با ۵۰ متر ویلا و پایان کار که دارای برق ۳ فاز و چاه آب اختصاصی و درختان مثمر دارد به فروش میرسد.
قیمت: ۱۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون